En vecka framöver

Hej på er kepsglada! TUR ska på semester så vi kommer tyvärr inte kunna skicka iväg någon keps eller ta emot provningar på CTH en vecka framåt. Här på bloggen kommer vi däremot hålla er uppdaterade på vår resa mot västkusten och ni kan alltid nå oss för frågor eller beställningar på mailen!

turofsweden@gmail.com

TUR

På resande fot


Eva, TUR
BRING IT TO IKEA


Idag har min cap varit på IKEA och Valbo köpcentrum och shoppat!
Hanna, TUR

Ett Två Tre BOOOM!


Nu ligger även de här kepsarna ute till försäljning. Det är två svarta 56or och en beige 58a. Beställning gör du genom att maila turofsweden@gmail.com, döp mailet till respektive inläggs rubrik och skriv vilken keps du är intresserad av.      Stl 58             Stl 56             Stl 56

Priset är 500:-
Vi skickar kepsen hem till dig fraktfritt.

TUR

Processen

Idag har vi sytt tre nya Kepsar, Vi lägger upp dom på bloggen imorgon så håll utkik!
Här ser ni lite hur vi jobbat under dagen.


TUR

Tre små svarta

Nu kan någon av de här nya sjyssta retrokepsarna bli din! 
Kepsarna kostar 500:- styck. Hämta upp din keps hos oss på CTH hattmuseum i Borlänge eller så skickar vi den hem till dig fraktfritt. Maila oss om du är intresserad eller har frågor: turofsweden@gmail.com 


här är en kepa!
      Stl 55            Stl 55             Stl 54

Alla kepsarna är handsydda, unika och av bra kvalité. De har champangefärgat foder ett så kallat svettband inuti i läder. Se detaljerna på bilderna.

Skepp ohoj!

TUR


Kepsens väg till TUR


Under början av 1900-talet bar alla huvudbonad, man som kvinna, gammal som ung. Det var skamligt att inte ha något på huvudet. Huvudbonaden sågs även som en symbol för samhällsklassen och var en mycket viktig del av utstyrseln.


Att gå barhuvad utomhus blev inte vanligt förrän på 1950-talet. Då kom rock’n rollen och därmed brylkrämen, folk bytte ut kepsen eller hatten mot den legendariska "Elvisfrisyren".


Inte förrän idag har huvudbonaden börjat komma tillbaka. Stråhatten har vi till exempel sett mycket av de senaste somrarna och nu är även kepsen (skärmmössan) högaktuell!


TUR tar kepsmodet till en ny nivå, Aj aj kapten!Het var James Dean i keps, mitten på 1950-talet
länk
/TUR


Sommarens kepsar

Det här är kepsarna som finns kvar efter försäljningen under Peace and Love 2010. Vi har nu gjort det möjligt för dig att beställa din keps här.
Har du frågor eller vill du göra en beställning, skriv en kommentar i inlägget eller maila oss: turofsweden@gmail.com

Beige stl 57


Kepsarna kostar 500:- styck 
Eftersom det här är vår första kollektion så bjuder vi på frakten!
/TUR 


Försäljning - sista chansen

Under Peace and love veckan har vi haft ett stånd på Sveagatan i Borlänge centrum där vi säljer ut Kepsarna från våran första provkollektion. Sista chansen att besöka vår försäljning och bli en keps rikare är idag (lördag 3/7-10).
Vi ser fram emot att se er där!Läs här om TUR i dalademokraten:
http://www.dalademokraten.se/sida/id/127017/ 


RSS 2.0